Bo på hotell i Malmö med din bästa vän

Ska du på en resa till Malmö och vill ta med din bästa vän? Då har Elite Hotel flera hundvänliga hotell där både du och din hund bor i hög standard och tillsammans kan upptäcka allt fantastisk Malmö har att erbjuda! 

Elite Hotels i Malmö har flera hotell där du är varmt välkommen att ta med hunden och bor med bästa utgångsläge för att upptäcka staden. Malmö är en fantastisk stad som har vacker natur, pulserande stad och mängder av sevärdheter som är väl värda ett besök.

Tänk på det här när du bor på hotell med hund

hundDet första du behöver kolla upp när du ska bo på hotell med hund i Malmö är att det är ett hotell som faktiskt tillåter att du har med dig din hund på rummet. De flesta hotell har stora ytor som är golven. På Elite Hotel i Malmö är inte bara hotellen hundvänliga utan du får mat- och vattenskål, hundpåsar och hundgodis när du checkar in för att få alla förutsättningar för den bästa semestern med din kompis.

Att göra i Malmö med hund

Malmö är en vacker stad med härlig natur som är utmärkt att upptäcka tillsammans med din hund. Ta med hunden på en härlig strandpromenad längs Ribersborgs strand där du har en fantastisk utsikt över Öresundsbron och Turning Torso som är Malmös signum. Bokskogen i Torup utanför Malmö är ännu ett ypperligt besöksmål för dig med hund. Här kan ni vandra runt i timmar i fantastisk skog med både slott och slottspark. Ett tips är att köpa med någon härlig fika från ett av Malmös underbara konditori och slå er ner på en picknickfilt i den vackra skogen och njuta av naturen på absolut bästa vis. Kom sedan tillbaka till ditt hotellrum på Elite!