Sötaste videon!

????????????????????????????????????????Visst har vi skrivit om söta hundar och gulliga beteenden förr, precis som vi har skrivit om viktiga tekniker för att träna hundarna så som artikeln om koppelträning vilken du kan läsa genom att klicka här. Men idag vill vi uppmärksamma en söt video som spridit sig som en löpeld både i sociala medier och i dagstidningarna!

En hundälskare vet att hunden är människans bästa vän och en video på en hund som ber om ursäkt till en bebis efter att han stulit dennes leksak är bara ett ytterligare bevis på detta. Till exempel så skriver Helsingborgs Dagblad att detta kan vara något av det gulligaste en hund någonsin gjort, och vi är inte sena på att instämma. Se själv vilken gobit till vovve:

Tänk om alla kunde ha en vän som han?

Det är inte svårt att tänka sig vilken vänskap vovven och den lilla bebisen kommer att få i framtiden är man fått se denna urgulliga video! Vi tror heller inte att detta är första gången som hunden kommer att trösta sin lille vän när denna är ledsen. Ja, vi förutspår att föräldrarna rent av kommer att få tävla med vovven om vem det är som ska ge tröst när babyn blir ledsen. För sanningen är ju den att det inte finns ett strakare band än vänskapen mellan en pojke och hans hund. Tänk bara tillbaka på hunden som räddade livet på en treårig pojke genom att hålla barnet varmt när han tillsammans med familjens hund gett sig ut på upptäcktsfärd som slutade med att de villade bort sig totalt från hemmet. Hade hunden inte varit med hade pojken förmodligen inte varit i livet idag – så ja, hunden är verkligen människans bästa vän!